منتدى شنواى
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةمجلة شنواىأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 جلاش بالفراخ والسوسيس

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
سها الدالى
عضو سوبر
عضو سوبر
سها الدالى


عدد المساهمات : 563
نقاط : 967
تاريخ التسجيل : 30/10/2009

جلاش بالفراخ والسوسيس Empty
مُساهمةموضوع: جلاش بالفراخ والسوسيس   جلاش بالفراخ والسوسيس Emptyالجمعة 7 مايو 2010 - 22:26

جلاش بالفراخ والسوسيس

ممكن تحطى فى الحشو سجق


اوسوسيس وممكن قطع صدور فراخ


بتبقى روعه


ودى بقى الطريقه:
1-نجيب بصله ونشوحها كويس فى الزيت او زبده زى ما تحبى وبعدين نحط عليها السجق او السوسيس او الفراخ ونكون مقطعينها
2-لما لونها يبتدى يتغير وتقرب تستوى نحط الفلفل الاخضر الرومى والحامى حسب الرغبه ممكن تحطى قطع طماطم لو حبيتى
3-بعدين يا ستى تسيبيهم يستوا وفى الاخر تضيفى التوابل ملح وفلفل وشوية بهارات
4-وانتى بترشى الحشوة فوق الجلاش حطى عليها شوية زيتون اخضر
5-اخر حاجه بعد مخلصتى الجلاش كله على اخر طبقة على الوش فوق اللبن والبيض حطى جبنه مبشورة موزريلا او رومى اللى تحبيه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
فراشه
عضو vip
عضو vip
فراشه


انثى
عدد المساهمات : 2589
نقاط : 5360
تاريخ التسجيل : 11/03/2012

الأوسمة
 :
أوسمة( فراشه )



11: 11

جلاش بالفراخ والسوسيس Empty
مُساهمةموضوع: رد: جلاش بالفراخ والسوسيس   جلاش بالفراخ والسوسيس Emptyالأربعاء 14 مارس 2012 - 15:52

جلاش بالفراخ والسوسيس Amiraa4722911615

_________________
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
جلاش بالفراخ والسوسيس
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» الأرز بالفراخ على الطريقة السعودية

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى شنواى  :: قسم الأسرة والطفل :: قسم المطبخ-
انتقل الى: