* توضع الكبدة على النار وتترك دقائق حتى ينزل مائها وتتشربه بعد كده يا قمرات توضع ملعقة سمنة كبيرة أو أكثر قليلاً حسب رغبتك وتشوح قليلا بتكون الكبدة نزلت ميتها وعملت صوص خاص بيها طعمه تحفة ونضيف الملح والفلفل والكسبرة والقرفة
* بعد كده بنضيف البصل ونشوح كمان أنا بضيف البصل لما الكبدة بتبقى دخلت على السوا
* بعد كده يا فتوكاااااتى بضيف الفلفل فى الاخر لما تقريباً بتكون الكبدة مستوية علشان يكون طعمه حلو مش دبلان قوى ويترك دقائق قليلة على النار وبعدين يا قمرات نطفى النار ونضيف الثوم المفرى وتقلب جيداً ونغطى الحلة شوية يكون الفلفل أخد لون الصوص بتاع الكبدة وبعدين نقدمها
فراشه عضو vip
عدد المساهمات : 2589 نقاط : 5360 تاريخ التسجيل : 11/03/2012